RÓLUNK

Az Alpesi Fogászati Kft. több mint 30 év szakmai tapasztalattal, 1995 óta pedig önállóan van jelen a piacon. Fő profilunk a fogászatban használatos gépek, berendezések telepítése, javítása, karbantartása, illetve forgalmazása. Családi vállalkozás lévén hosszú távú kapcsolatokra törekszünk - ügyfeleink elégedettségét minőségi termékeink és szolgáltatásaink biztosítják. Szem előtt tartjuk ugyanakkor a költségeket is a lehető legjobb ár/érték arány érdekében. Jelentős alkatrészbázisunk biztosítja, hogy egy-egy fellépő hiba minél előbb javításra kerülhessen.


Komplett rendelőket tervezünk és szerelünk fel, a kezelőegységektől kezdve a kézidarabokon, sterilizátorokon, röntgen-berendezéseken, mennyezeti megvilágításokon, egyéb asztali kisgépeken keresztül a kompresszorokig, elszívó-rendszerekig, és amalgámszeparátorokig. Ezek a berendezések cégünknél természetesen be is szerezhetők.

A nálunk vásárolt, új termékek kiszállítása és telepítése mindig benne van az árban, továbbá ezekre mindig biztosítunk garanciát, akárcsak az általunk végzett telepítési és javítási munkákra.

Folyamatos szakmai tanfolyamokkal, és szakmai kiállítások látogatásával biztosítjuk, hogy képben legyünk a legújabb fejlesztésekkel, termékekkel, illetve ezek műszaki hátterével is.

Minden évben, saját standdal jelen vagyunk a legnagyobb hazai szakmai kiállításon is, ahol bemutatjuk régi és új termékeinket, szolgáltatásainkat.

Munkakörnyezetének kialakítását bízza képzett szakemberre! Sok későbbi bosszúságot, kényelmetlenséget és - nem utolsó sorban - költséget kerülhet így el.

A gépeken túl a cég másik profilja a higiénia. Hosszú évek óta kizárólagosan forgalmazzuk az osztrák METASYS Medizintechnik GmbH prémium higiéniás termékeit, a teljes fogászati rendelőt lefedő, 18 féle fertőtlenítő- és tisztítószert magába foglaló GREEN&CLEAN termékcsaládot.

Ezen kívül talál a kínálatunkban B osztályú autoklávot, amely ma már elengedhetetlen kelléke egy higiénikus fogászati rendelőnek, valamint a sterilizátorokat kiszolgáló berendezéseket, steril fólia csomagolóanyagokat, fóliahegesztőket, vízdesztillálót.

Cégünk úgyszintén foglalkozik fogtechnikai berendezések forgalmazásával és javításával.


Gyártói képzéseink a teljesség igénye nélkül